maandag 9 april 2007

1e Paasdag 2007Vandaag gingen we naar de Oostvaardersplassen, we komen daar wel vaker. Het is er mooi en meestal rustig, zelfs vandaag. Hoewel er veel mensen liepen ben je die kwijt als je de langere routes loopt. Plus dat het gebied heel groot is en er veel routes zijn. Onze bedoeling was de Ganzenmars route, maar die is niet helemaal gelukt, doordat we natuurlijk verkeerd liepen. Wel hebben we de afstand van 14 km die de route is ruimschoots gelopen.

Er is altijd veel te zien en te horen. Vogels hoor je altijd, maar je ziet ze niet altijd. Verder de paarden, zwanen, kikkers, vissen, herten (deze wandeling niet gezien) bloesem, en nog veel meer. Voor meer foto's klik op de foto met de vissen
Oostvaardersplassen

2 opmerkingen:

Ger. zei

Hallo Ineke,

Leuk de Weblog over vakantie en wandelen. Aanstaande zondag is het weer mooi weer. Mooie reden om dan weer een stukje te schrijven en de nieuwe foto's te plaatsen van de wandeling van aanstaande zondag 15 april 2007.

Groetjes,

Ger.

Terence zei

Ejo!

Leuk, ziet er goed uit, leest prettig. Ik zou alleen iets langere zinnen gebruiken, minder de '.' en meer de komma, dat leest veel prettiger.

T.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin