zondag 3 augustus 2008

Westervelde Drenthe

Vier dagen met mijn nichtjes naar Drenthe. We logeerde bij de de jufferen Lunsingh, dit hotel ligt te midden van duizenden hectares natuurschoon. Het eten was er goed, ze proberen zo veel mogelijk van hun eigen moestuin of van boeren uit de omgeving hun maaltijden te maken. En het drentse lam smaakt voortreffelijk hoor. We hebben een mooie fietstocht gemaakt van ongeveer 50 km, en een wandeling van 22km langs oa Veenhuizen en daar gelijk het museum bezocht.
Op de heenweg zijn we eerst naar Giethoorn geweest en op de terugweg langs de tuinen van Mien Ruys. Met het weer hebben we het getroffen, heerlijk fiets en wandelweer.

Volgend jaar gaan we weer, maar dan ergens anders heen.

1 opmerking:

THEA zei

Heej Ineke, wat leuk dat je weer actief bent !
Mooi weekend hebben jullie gehad zo te zien. En ook nog goed weer, wat wil je nog meer.
Als je wilt, kan ik een linkie plaatsen, naar je weblog.
Als ik in jou reactie, in mijn weblog, op jou naam klik,dan kom ik autom. op jou site terecht !!Snappie ? Dus hoef je niet extra je blog te vermelden.Ik zet sowieso altijd , de blog vast van iemand, waar ik een reactie plaats. Dan kan ik het nog terug vinden. Wel zo makkelijk. Je ziet wel,al ben ik geen 18 meer, met m'n grijze massa is nog niets mis !!!Hahaaha...Grapje.......
laat maar even weten wat je wil!!
Fijne zondag verder, groetjes Thea

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin